De leerlingen van 5 hout en 7 interieur zijn op maandag 20 februari op bedrijfsbezoek geweest naar Furnifit.

 

Over Furnifit:

 

Dit is de speciaalzaak in keukenbeslag en meubelbeslag!

Sinds 1994 is Furnifit DE speciaalzaak in keukenbeslag en meubelbeslag. Van bij het begin was het streefdoel een uitgebreid  professioneel  gamma keukenbeslag en meubelbeslag te bieden aan de klanten. Dat uitgebreid gamma keukenbeslag en meubelbeslag is voor meer als 90% uit voorraad leverbaar. Met een groot tevreden cliënteel na al die jaren is Furnifit de idiale betrouwbare partner op gebied van keukenbeslag en meubelbeslag. Enkele topmerken bij hen zijn Blum, Franke, Blanco, Parasilico, enz. Bij Furnifit krijgt ieder product een professionele en technische uitleg, wat zeer belangrijk is.

De zaak is gevestigd in Destelbergen aan de Dendermondsesteenweg(niet ver van onze school!). Deze firma is een meerwaarde voor de interieurbouwer in de regio!

De opdracht:

De opdracht voor de leerlingen was dubbel.

Enerzijds diende men zoveel mogelijk informatie te verkrijgen voor de planning van hun beslag voor de GIP. Namelijk het vervaardigen van een keuken in de leraarskamer in de Jef Crickstraat. Met beslag wordt bedoelt, de scharnier -en ladesystemen voor de kasten, de spoelbak, stelpoten, kraanwerk, enz.

Anderzijds was de opdracht om meer kennis en inzicht te verwerven, over wat er vandaag de dag, allemaal verkrijgbaar is in de interieurinrichting van toebehoren en in het vervaardigen van alle soorten kasten.

De leerlingen kregen uitgebreid de tijd om hun eigen projecten voor te leggen aan de ervaren baliemedewerkers en daarvan notities en foto’s te nemen.

Na ongeveer een half uur daar rondgewandeld en vragen gesteld te hebben, zijn wij vervolgens terug naar de school (Jef Crickstraat) gegaan! Dit was een mooie uitstap door het park van de Rozenbroeken! Zowel heen als terug nam maar een 20-tal minuten wandelen in van onze school.