Inschrijvingen

Beste ouder(s)

Beste leerling

Corona of niet, het is tijd voor de beslissende stap voor een school- en studiekeuze!

In naam van het voltallige schoolteam wens ik u te danken voor uw interesse in onze school. Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen op GO! KTA-GITO Groenkouter.

In deze bijzondere tijden van Corona zal inschrijven op onze school anders verlopen.

Indien u zich wenst in te schrijven neem je contact op met het secretariaat van de school op het nummer 09 228 42 22. Dit kan alle dagen van 8.20u tot 16.20u behalve op woensdag van 8.20u tot 13.00u

 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om in te schrijven voor het schooljaar 2021 – 2022.
Als u dat wil, kan u op onderstaande link uw e-mailadres achterlaten. U geeft ermee aan op de hoogte te willen blijven wat betreft de inschrijvingen voor de komende schooljaren op onze school en elke wijziging in het inschrijvingsbeleid zoals vastgelegd door de overheid.

klik hier

INSCHRIJVEN 2A, 2B en 2de & 3de GRAAD

De inschrijvingen voor schooljaar 2021-2022 voor het 2de, 3de, 4de, 5de, 6de en 7de  jaar starten op maandag 19 april om 9.00 u. De inschrijvingen verlopen enkel digitaal via deze inschrijvingslink

Meld je aan!

Binnenkort kan je aanmelden voor onze school

Van 22 maart 2021 (12 uur ’s middags) tot 21 april 2021 (12 uur ’s middags) kan je je kind aanmelden voor onze school op http://meldjeaansecundair.gent.be. Op welke dag of uur je aanmeldt, is niet van belang zolang het binnen die periode gebeurt. Als je niet aanmeldt, kan je je kind pas inschrijven vanaf 5 mei 2021 (9 uur) als er nog vrije plaatsen zijn.

Duid zeker meerdere favoriete scholen aan. Er is geen limiet. Meerdere scholen aanduiden, vermindert de kans op een plaats van voorkeur niet. Als onze school je grootste voorkeur geniet, zet je onze school op de eerste plaats. Je vindt onze school in het aanmeldingssysteem onder de naam: GO! Atheneum GITO Groenkouter .