18
okt
2020

Koningin Paolaprijs voor het Onderwijs

by admin | no comments | Schoolactiviteiten 2020-2021

Eind vorig schooljaar vielen we in de prijzen met ons deelname aan de Koningin Paolaprijs voor het Onderwijs. Met ‘Brede eerste graad: STEM af op jouw toekomst!’ werden we de 2de laureaat.Dankzij de samenwerking met 2 scholen van onze scholengroep, GO! Atheneum Gentbrugge en GO! Tuinbouwschool Melle, kunnen leerlingen in de 1ste graad proeven van een brede waaier aan studiedomeinen via keuzemodules. Leerlingen kunnen op die manier hun interesses ontdekken en leren zelf in te schatten waar hun belangstelling en talenten liggen. Elke school biedt een aantal modules aan in functie van de specifieke expertise die daar voorhanden is.Op woensdag 7 oktober mochten we de prijs in ontvangst nemen -volgens de vastgestelde gezondheidsvoorschriften- op het Koninklijk Paleis.Bedankt aan iedereen die deze prijs mogelijk maakte!