20
sep
2019

Muzikale optocht voor een dementievriendelijke buurt

by admin | no comments | Schoolactiviteiten 2019-2020


Op vrijdagnamiddag 20 september, aan de vooravond van de Werelddag dementie, stapten meer dan 400 mensen, jong en oud, samen op om aandacht te vragen voor een dementievriendelijke buurt, een buurt die de mens blijft zien ondanks de dementie. De zon was van de partij en ook de Vette Pistons die voor de muzikale omlijsting zorgden. Aan het einde van de tocht wachtten voor alle deelnemers een heerlijk stukje cake en een drankje. Het werd een onvergetelijke namiddag voor onze bewoners en daggasten en voor allen die hen vergezelden.
Bedankt aan alle vrijwilligers
Bedankt aan de leerkrachten en studenten GO Lyceum GentInstituut Voor Verpleegkunde Sint-VincentiusGO KTA GITO Groenkouter en aan de kinderen en hun juffen en meesters van de basisschool De triangel, basisschool De Mozaïek en methodeschool De Buurt.
Bedankt aan alle bewoners, daggasten en medewerkers van WZC Domino, WZC Tempelhof, WZC St. Jozef, Dagverzorgingscentrum Dominoen DVC De Blaisant.
Dank aan AZ St. Lucas voor hun bereidwillige medewerking bij de passage door hun gebouw.
Dank aan de politie van Gent #Gentse Flikken voor hun begeleiding doorheen de tocht.
Samen maakten we vandaag dementie draagbaar en werd een mooie boodschap uitgedragen.